Vista top gatava ātri un pavisam vienkārši, sanāks pat iesācējiem! Turklāt nav vajadzīga vokpanna, šo ēdienu var ērti pagatavot arī parastā, dziļākā pannā.
Ievas Virtuve
Sarežģītība
Zema
Personas
4
Izmaksas
Vidējas
Kopējais laiks
30m
6 vērtējumi
5/5
Sastāvdaļas:
350 g vistas filejas
1 liels sarkanais sīpols
1 sarkana vai dzeltena paprika ( var likt abas)
2 lielas ķiploka daiviņas
100 g vistas buljona
1 1/2 ēdamkarote jebkāda sausa vai pussausa baltvīna
4 tējkarotes kartupeļu cietes
4 tējkarotes parastās sojas mērces
2 tējkarotes tumšās sojas mērces
2 tējkarotes sezama sēklu eļļas
2 ēdamkarotes rīsu etiķa
2 ēdamkarotes kečupa
1 1/2 ēdamkarote cukura
pustējkarote rupjā sāls
1/4 tējkarotes svaigi maltu balto vai melno piparu
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!