1. Sakarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem parastajā režīmā. No saldētavas izņem un uz cepampapīra uzliek atkausēties mīklas plāksnes, vienu otrai blakus.
2. Šalotes sīpolus nomizo un sagriež 1,5–2 cm ripās. Ķiploku nomizo, sieru sarīvē uz rupjās rīves.
3. Atrod pannu, kuru var cept uz plīts virsmas un tad likt cepeškrāsnī. Labāk nepiedegošo.
4. Mīklu ar garāko malu salipina kopā, izveidojot kvadrātu, tad izveltnē iespējami apaļāku formu, nedaudz lielāku par pannu.
5. Uz vidējas liesmas sakarsētā pannā liek sviestu, piespiež ķiploku un liek citu pie citas sīpolu ripas, pievieno timiāna zariņu. Sautē apmēram 5 minūtes vai nedaudz ilgāk, līdz sīpols kļūst mīksts un apakšā zeltains. Jāuzmanās necept uz lielas liesmas.
6. Pārkaisa sāli un piparus, pievieno vīnu, balzametiķi. Izņem timiāna zariņu, pārber vienmērīgi ar sieru un pārklāj ar mīklu, maliņas ielokot uz leju. Ja vēlas, var mīklu apsmērēt eļļu vai sakultu olu.
7. Liek pannu cepeškrāsnī pa vidu un cep 20 minūtes.
8. Izņem no cepeškrāsns, pārsedz ar lielu šķīvi un izgāž uz tā, ar pildījumu uz augšu. Tarti pasniedz karstu.