Rudens ir klāt, un pienācis laiks siltiem, sātīgākiem ēdieniem. Un kas gan nāk prātā pirmais? Garda zupiņa! Šī labi der rudens talciniekiem – sātīga maltās gaļas zupa meksikāņu noskaņās.
Ilze Klapere
Sarežģītība
Zema
Personas
4-6
Izmaksas
Vidējas
Sagatavošanās
10m
Pagatavošana
20m
Kopējais laiks
30m
4 vērtējumi
5/5
Sastāvdaļas:
1 sīpols
4 ķiploka daiviņas
500 g maltas liellopa gaļas
eļļa cepšanai
1 sarkanā paprika
400 g konservētu vai pašvārītu tomātu savā sulā (bez mizām)
ap 700 ml buljona
garšvielas: 1 tējkarote maltu kumīna sēklu, 1 tējkarote paprikas pulvera un šķipsna čili pulvera (vai pēc garšas)
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!