- Pannā sakarsētā eļļā sasmalcināta sīpola gabaliņus apmaisot cep caurspīdīgus.
- Pievieno saberztus ķiplokus, īsu brīdi vēl cep, tad iemaisa malto gaļu, sāli, piparus un šķipsniņu čili pārslu.
- Apmaisot cep, līdz gaļa ir mainījusi krāsu, vairs nav sarkana.
- Gaļu pārklāj ar gabalos salauztām lazanjas plāksnēm, pārlej tomātu mērci un konservētos tomātus, pielej arī apmēram trešdaļu glāzes ūdens.
- Uzvāra, karstumu samazina un, reizēm apmaisot, visu sautē aptuveni 20 minūtes, līdz lazanjas plākšņu gabali ir mīksti.
- Iemaisa saldo krējumu, pēc vajadzības sāli, piparus un čili pārslas, virsū liek gabalos sadalītu mocarellas sieru.
- Pannai uzliek vāku, noņem no uguns un ļauj sieram nedaudz pakust. Pārliek ar bazilika lapiņām un pasniedz.