Abonē SANTA+ un saņem astrologa prognozi savam 2025. gadam!
ABONĒT! ABONĒT!
  • Aši un gardi: Picas maize

    Uzkodas un salāti
    Ievas Virtuve
    Ievas Virtuve
    29. aprīlis, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Picas maize
    Foto: Andrejs Ņikiforovs
    Picas maize
    Gaidi viesus vai plāno filmu vakaru ģimenes lokā? Vai varbūt gribi vienatnē nobaudīt kādu viegli pagatavojamu našķi? Mums ir ideāla uzkoda brīvdienu vakaram – cepta, kraukšķīga picas maizīte. Saderēs kā ar vīna glāzi, tā kausiņu vēsa alus vai garšīgu limonādi!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Lēti
    Kopējais laiks
    30m

     

    • Pannā sakarsētā eļļā iedrupina malto gaļu, lielā karstumā apmaisot cep brūnu.
    • Pārlej un iemaisa tomātu mērci, uzkarsē un apmaisot cep, līdz sabiezē, apmēram 15 minūtes.
    • Iemaisa daļu sagrieztu bazilika lapiņu, pēc garšas iemaisa sāli un piparus.
    • Bageti pārgriež uz pusēm un katru pusi vēlreiz pārgriež horizontāli.
    • Liek uz cepampapīra ar griezumu uz augšu, krāsnī grila režīmā viegli apcep.
    • Maizi pārklāj ar cepto gaļu un saplēstu mocarellu, pārkaisa piparus.
    • Liek atkal krāsnī, grilē dažas minūtes, līdz siers pakūst un kļūst zeltains.
    • Pārkaisa piparus un bazilika lapiņas.

     

    Satura mārketings

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk