• Asais tomātu džems ar papriku un čili

    Krājumi ziemai
    Daina Lapiņa
    9. septembris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Gvido Kajons
    Pikants un kreptīgs – kā reizēm pati dzīve! Ja negaršo paprika, to var arī nelikt, bet tad ber uz pusi mazāk cukura un, papildus norādītajam daudzumam, vārījumā ļauj iekrist vēl 2–3 čili sēkliņām, lai džems nezaudētu pikantumu.
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    20m
    Pagatavošana
    50m
    Kopējais laiks
    1st 10m
    2 vērtējumi
    5/5

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē