- Beciņas sagriež gabaliņos, sīpolu un ķiplokus sasmalcina, liek katliņā sakarsētā sviestā, kam pieliets nedaudz eļļas, pieliek arī pāris timiāna zariņu, tad nelielā karstumā, reizēm apmaisot, cep apmēram 5 minūtes.
- Pārkaisa sāli, piparus un miltus, maisot apcep. Pielej vīnu un buljonu, lēni vāra minūtes desmit.
- Tad izņem smukākos sēņu gabaliņus un atliek greznošanai, izņem arī timiāna zariņus un laurlapu, zupu sablendē.
- Lej klāt pienu un krējumu, pēc garšas pieber sāli un piparus.
- Zupu atkal uzkarsē un pievieno gabaliņos sagrieztu brī sieru, kam nomizota pelējuma garoziņa, labi samaisa, lai tas izkūst.
- Zupu sadala porcijās, virsū liek atliktos sēņu gabaliņus, grezno ar mazu timiāna vai rozmarīna zariņu un tējkaroti krējuma.