1. Ar sviestu vai eļļu iesmērē 20–22 cm lielu kūkas veidni ar 4 cm malu, tās dibenā ieklāj un izlīdzina aprikožu vai kādu citu džemu.
2. Nomizotus stingrus banānus sagriež 1,5–2 cm lielos gabalos, cieši citu pie cita stāvus liek džemā, piepildot veidni. Banānus pārkaisa ar timiāna lapiņām.
3. Atlaidinātas mīklas plāksnītes liek blakus vienu otrai tā, lai malas nedaudz pārklājas, tad tās ar pirkstiem saspiež kopā un ar mīklas rulli mīklu izrullē nedaudz lielāku par veidni.
4. Ar izrullēto mīklu pārklāj veidni virs banāniem, liekos mīklas stūrus apgriež, malu aizbāž aiz veidnes malas gar banāniem, virsu sadursta ar dakšiņu.
5. Veidni liek krāsns apakšdaļā, 200 grādu temperatūrā cep 45– 50 minūtes.
6. Padzesētu veikli apmet un izgāž uz virsū uzklāta šķīvja. Pārkaisa ar timiāna lapiņām, pārbārsta brūklenes. Klāt var pasniegt saldējumu vai putukrējumu.