• Apelsīnu un mandeļu vafeles ar dzērveņu mērci

    Deserti
    Daina Lapiņa
    19. novembris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Bezglutēna vafeles ar dzērveņu mērci
    Foto: No izdevniecības "Žurnāls Santa" arhīva
    Bezglutēna vafeles ar dzērveņu mērci
    Bezglutēna rīsu un mandeļu miltu vafeles, kas sevī slēpj veselu garšu sprādzienu! Neticami gardas, sulīgas, bagātīgas. Izcilas, lai nesteidzīgas brīvdienu brokastis pārvērstu mazos svētkos. Nebīstieties no garā sastāvdaļu saraksta – tās ir garšvielas! Būs gatavas vienā rāvienā!
    Sarežģītība
    Zema
    Izmaksas
    Vidējas
    Kopējais laiks
    30m
    • Lai pagatavotu dzērveņu mērci, katliņā liek dzērvenes un medu, lēni vāra, līdz dzērvenes sašķīst, aptuveni 15 minūtes. Mērci atdzesē.
    • Rīsu miltus sajauc ar mandeļu miltiem un cepamo pulveri, piemaisa arī ingveru, kanēli, vaniļas cukuru un sāli.
    • Olas sakuļ, iemaisa kokosriekstu eļļu, pienu, medu, pierīvē apelsīnu miziņu un piespiež sulu. Abus maisījumus liek kopā un sajauc.
    • Liekot pa piciņai sakarsētas vafeļu pannas vidū, izcep mazas vafelītes. Pasniedz siltas, pārlejot ar dzērveņu mērci.

     

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē