• Apceptas reņģītes pikantā sīpolu marinādē. Mēli var norīt!

    Zivju ēdieni
    Ilze Klapere
    12. septembris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Jānis Kairis
    Apceptas reņģītes marinādē ir klasika, bet šī marināde ir īpaša ar ingvera un čili aromātisko noti. Noteikti izmēģini!
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    30m
    Pagatavošana
    8st
    Kopējais laiks
    8st 30m
    7 vērtējumi
    5/5

     

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē