2 l trauks 20 cm diametrā
- Želejai želatīna plāksnītes uzbriedina aukstā ūdenī.
- Ananasu gabaliņus nokāš.
- Visu sulu uzkarsē, pievieno želatīnu un maisa, kamēr izkusis.
- Ananasu gabaliņus liek traukā, pārlej ar sulu un noliek uz nakti aukstumā sastingt.
- Jogurta kārtai želatīnu uzbriedina, uzlej nedaudz saldā krējuma un izkausē.
- Saldo krējumusaputo un samaisa ar vaniļu un jogurtu.
- Pievieno izkausēto želatīnu, visu klāj uz želejas kārtas un liek ledusskapī uz pāris stundām sastingt.
- Pirms pasniegšanas izdekorē ar cukura stīgām – cukuru katliņā izkausē un karamelizē, nedaudz padzesē, lai sāk sabiezēt, un ar dakšiņas palīdzību veido stīgas.
- Diezgan ķēpīgs process, bet, kad izdodas atrast īsto cukura biezumu, iet ātri.
- Stīgas notecina uz cepampapīra loksnes un pēc tam pārvieto uz deserta.