Abonē SANTA+ un saņem astrologa prognozi savam 2025. gadam!
ABONĒT! ABONĒT!
  • Ābolu, bumbieru, plūmju ievārījums

    Ievārījumi
    8. februāris, 2018
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Ābolu, bumbieru, plūmju ievārījums recepte
    Ābolu, bumbieru, plūmju ievārījums recepte
    Ja vēlies nedaudz paeksperimentēt ar garšu, cukura vietā ierastajos ievārījumos izmanto dabisko saldinātāju – stēviju!
    Sarežģītība
    Vidēja
    Izmaksas
    Lēti

     

    PADOMI


    ● Stēvijas koncentrātu ievārījumam ber klāt pakāpeniski un garšo, lai nepārdozētu un nebūtu rūgtenas piegaršas.
    ● Lai ievārījums nebojātos, ar minēto pulvera daudzumu pietiks, bet, ja ievārījumu vēlas saldāku, pulveri var bērt vairāk.
    ● Ievārījums ir gatavs tad, ja, uzpilinot to uz aukstas tasītes, tas ir pietiekami biezs un neizplūst.

    Satura mārketings

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē