Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva (Zanes Vaļickas personiskā arhīva foto)
Panna cotta
Ja nu ir kāds saldais ēdiens, kuru var vienkārši pagatavot, tas ir šis! Turklāt ļoti labs variants, kā iztērēt vēl pēdējos saldēto ogu krājumus no saldētavas.
Ievas Virtuve
Sarežģītība
Zema
Personas
4
Izmaksas
Vidējas
Kopējais laiks
45m
5 vērtējumi
5/5
Sastāvdaļas:
400 ml kokospiena (1 bundžiņa)
200 ml piena
1/2 vaniļas pāksts
180 g želejas cukura Multi (var arī parasto, bet tad jāpievieno želatīns)
kokosriekstu skaidiņas rotāšanai
sablendētas ogas ar cukuru (šoreiz zemenes, bet var jebkādas, kuras garšo)
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!