1. Sildošā taizemiešu zupa
Tom Kha Gai ir taizemiešu zupa, kur Kha nozīmē galangalu – ingveram radniecīgu sakni, un Gai nozīmē vistu. Zupas gatavošana ir ārkārtīgi vienkārša, un to praktiski nav iespējams sabojāt un asumu, skābumu, saldumu var pielāgot savām vēlmēm.
2. Ceptu ķiploku un vistas gaļas zupa
Fitoncīdu, kas cīnās pret vīrusiem, bumba! Lai gan cepot ķiploki kļūst maigāki un mazāk izteiktu aromātu, labāk tomēr šo zupu ēst vakarā, nevis darba dienas vidū.
3. Ātrā vistas un nūdeļu zupa
Šī zupa ir ļoti vienkārša, ātri pagatavojama un pārsteidzoši garda. Tā sildīs nosalušos, sapurinās gripas novārdzinātos un atvērs iesnu aizliktus degunus.
4. Franču sīpolzupa
Ja vienmēr esi skeptiski skatījies uz sīpolzupām, pamēģini šo recepti- nenožēlosi! Sildošā un sātīgā franču sīpolzupa varētu kļūt par tavu mīļāko pusdienu ēdienu.
5. Ķirbja un saldā kartupeļa zupa
Receptē klasisko kartupeļu vietā liekam saldos kartupeļus jeb batātes, kas ir mazliet liesākas, un tajās ir daudz antioksidantu un vērtīgā A vitamīna. Turklāt ķirbim un batātei ir gan saderīgas garšas, gan krāsas.