Ak, šis brīnišķīgais gadalaiks, kad brīvdienu brokastis jau var ieturēt ārā, saulītē! Gatavosim kraukšķīgas, grauzdētas maizītes ar trim dažādām, pavasarīgām sastāvdaļām, lai ir dažādām gaumēm un garšas izjūtām piemērotas.
Ilze Klapere
Sarežģītība
Zema
Personas
3
Izmaksas
Lēti
Sagatavošanās
10m
Pagatavošana
10m
Kopējais laiks
20m
1 vērtējumi
5/5
Sastāvdaļas:
3 mīļākās maizes šķēles
Zirnīšu maizei:
1-2 ēdamkarotes graudainā biezpiena
1 ēdamkarote sviestā un sālī apsautētu zaļo zirnīšu
pāris svaigas piparmētru lapiņas
Redīsu maizei:
1 pusmīksti vārīta ola
1 tējkarote labas majonēzes
1/2 tējkarote maigu sinepju, piemēram, franču
3-4 redīsi
redīsu mikrozaļumi
Sparģeļu maizei:
gabaliņš mīkstā kazas siera
pāris blanšētu sparģeļu
1 tējkarote ciedru riekstu
mazliet svaigas apelsīnu sulas un šķipsna norīvētas apelsīna miziņas
Izskatās, ka Tu izmanto reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)?
Mūsu portāla lasītājiem bez maksas ir pieejami kvalitatīvi raksti. Reklāmas ir vienīgais veids, kā mēs varam turpināt piedāvāt bezmaksas saturu. Lūdzu, izslēdz savu reklāmu bloķēšanas rīku (ad-blocker)!