• 15 idejas jaukām 4. maija svētku pusdienām

    Receptes
    IEVAS Receptes
    IEVAS Receptes
    28. aprīlis, 2020
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
    Klājam baltu galdautu un ceļam galdā vietējo produkciju- gan to, kas jau izaugusi, gan to, kas savu uznācienu gaida saldētavā.

    Redīss, pateicoties savam tērpam, ir perfekts Valsts svētku pusdienu spēlētājs!

    Trīs S, kam noteikti jāpiedalās svinībās: spināti, skābenes un sparģeļi!

    Latvijas ūdeņi un lauki spēj nodrošināt izcilu garšas ceļojumu!

    Desertos un kūkās cel godā biezpienu, saldētās ogas un, protams, rupjmaizi!

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē