• Rauj aiz rokas un bļauj virsū. Autobusa vadītājas nežēlība pret bērniem Ādažos

    Bērni
    Santa.lv
    Santa.lv
    9. septembris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Sākoties jaunajai mācību sezonai, daudzi bērni un jaunieši uz skolu un mājup dodas ar sabiedrisko transportu. Vietnē «Facebook» izplatījusies ziņa, kurā kāda sieviete dalās pārdzīvojumos par redzēto.

    Kristīne Kamaņina stāsta par piedzīvoto: «Es satiku savu meitu pie skolas un, lai pieradinātu viņu doties mājās ar sabiedrisko transportu, pirmo reizi to darījām kopā. Mūsu autobusam no Ādažiem līdz Kadagai pieturā bija jāpiestāj plkst.13.55, bet tas atbrauca tikai plkst.14.00. Uz autobusa rakstīts Birznieki-Carnikava-Ādaži-Kadaga. Visi nosaukumi nav uzreiz izlasāmi, jo tie mainās pēc kārtas uz priekšu.

    Mēs ar meitu iekāpām autobusā. Vadītāja likās nervoza un uzvilkusies.  Tad viens pēc transportā iekšā kāpa skolēni no kuriem lielākā daļa bija sākumskolas vecuma bērni. Viens bērns vadītājai pajautāja, vai autobuss brauc uz Kadagu, bet vadītāja uzbļāva bērnam virsū, lai viņš lasot, kas uz nosaukumiem rakstīts. Daudzi nesaprata, kas šis ir par autobusu, jo šajā laikā bija jābūt jau nākamajam, kurš dodas uz citu pusi.

    Tad autobusā iekāpa puisītis ar māsu. Viņam bija 3+ ģimenes karte, kuru viņš parādīja vadītājai un iedeva viņai 1,00 eiro. Biļetes cena bija 0,07 centi. Autobusa vadītāja parāva puisīti aiz rokas un uzbļāva, ka viņam jādod viņai septiņi centi nevis viens eiro un, ka viņai ar bērniem šeit nav jāņemas. Puisītis bija pārbijies un sāka raudāt.»

    Kristīne, redzot notiekošo, nespēja palikt vienaldzīga un autobusa vadītājai norādīja, ka tā nevar ar bērniem runāt. «Kad visi pasažieri bija iekāpuši, viņa ļoti strauji uzsāka braukšanu un tūdaļ pat tikpat strauji nobremzēja, jo teju ietriecās priekšā braucošajā automašīnā. Mēs ar meitu izkāpām Kadagā. Gribēju nobildēt autobusu, lai tālāk ziņojot, varētu parādīt foto. Autobusa vadītāja to ieraudzīja un atkal ļoti strauji uzsāka braukt, gandrīz uzbraucot virsū diviem vīriešiem,» atceras Kristīne norādot, ka par konkrēto autobusa vadītāju jau iepriekš bijušas sūdzības.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē