• Olimpiskās grūtnieces: Latviešu sportiste gaida mazuli, ēģiptiete jau 7. mēnesī

    Sports
    Estere Jansone
    31. jūlijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram/nada_hafez/LETA/Edijs Pālens
    Nupat Olimpiskajās spēlēs Parīzē pārsteidza paukotāja no Ēģiptes, kura pēc emocionālas cīņas arēnā atklāja, ka ir septītajā grūtniecības mēnesī. Izrādās, arī Latvijas sportiste Agate Rašmane uz olimpiādi devusies ar mazuli zem sirds.

    Ēģiptiešu paukotāja Nada Hefesa Olimpiskajās spēlēs Parīzē aizvadīja divas cīņas, no kurām pēdējo viņa zaudēja dienvidkorejietei Džeonai Heiunai. Taču degunu Hefesa nenokāra un lepni paziņoja, ka šogad viņa startēja, esot septītajā grūtniecības mēnesī.

    «Jums šķita, ka paukošanās laukumā bija divi sportisti, bet patiesībā mēs bijām trīs! Tā biju es, mana konkurente un mans mazulis! Man un manam bērniņam šis bija īsts izaicinājums gan fiziski, gan emocionāli.

    Grūtniecība jau pati par sevi prasa pamatīgu piepūli, bet vēl to apvienot ar ikdienas dzīvi un profesionālo sportu ir vairāk nekā grūti, taču tas ir tā vērts!»

    apgalvo ēģiptiešu paukotāja Nada. Viņa neslēpj prieku, ka par spīti grūtniecībai spējusi sev nodrošināt vietu astodaļfinālā.

    Olimpiskajās spēlēs ložu šaušanas disciplīnā šogad piedalās latviete Agate Rašmane, un izrādās, ka arī viņa ir bērniņa gaidībās! Agates komandas biedrs Lauris Strautmanis portālam NRA pauda, ka sportiste ir stāvoklī, tāpēc šajās spēlēs viņai īpaši nepieciešams komandas atbalsts un miers. 

    Sestdien, 27. jūlija sacensībās šaušanā desmit metru distancē ar pneimatisko pistoli Rašmane kvalifikācijā ieguva 23. vietu 44 šāvēju konkurencē. Pirmdien, 29. jūlijā Latvijas šāvēji Agate Rašmane un Lauris Strautmanis duetu sacensībās šaušanā ieņēma 16. vietu no 17.

    Olimpisko spēļu rīkotāji Parīzē atzīst, ka šogad spēlēs piedalās arī rekordliels skaits māmiņu, kas uz grandiozo sporta notikumu ieradušās ar mazuļiem. Pirmo reizi vēsturē Olimpisko spēļu ciematā ierīkots bērnudārzs, kur atlētu bērni var uzkavēties, kamēr vecāki cīnās par medaļām, ziņo britu medijs The Guardian.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē