• Līgo picas recepte

    Attiecības
    Ilze Lipska
    22. jūnijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Shutterstock
    Laba ideja mazliet savādākai picai. Varbūt uz Jāņiem jācep picas? Šī konkrētā ir ļoti garšīga, nerada smaguma sajūtu.

    Iedvesmojies un izmēģini šodien šo Līgo picas recepti!

    • Vispirms izvāra polentu
    • Jāņem 3 krūzes ar buljonu
    • 1 gandrīz pilna krūze ar polentas (kukurūzas) putraimiem
    • Buljonu uzvāra, un ar putojamo slotiņu maisot (ar karoti maisot man veidojas kunkuļi), ber iekšā putraimus. Maisot uz lēnas uguns turpina vārīt kādas 5–7 minūtes. Putra veidosies diezgan blīva, pašās beigās var teikt, ka maisot tā atlec no malām. Katrā ziņā pavelkot ar karoti, kādu brīdi redz katla dibenu, pirms putra saplūst atpakaļ. Putra ir diezgan bieza. Tad šo putru izklāj plānā kārtā uz pannas kā picas pamatni. 
    • Virsū liek, ko nu vēlas. Mēs – kabaču ripiņas, tomātus, papriku, un sarīvētu sieru.. Cep kādas 20 minūtes 180 grādos. 

    Iedvesma receptei gūta no Jāņa Rozes apgāda jaunākās pavārgrāmatas Ēdam veselīgi, kur var atrast tādu recepti kā polentas tarte.  

    Autors: Ilze Lipska

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē