• FOTO: Zeltiņš, Kašers un citas slavenības bauda ļoti atvēsinošu ballīti

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    6. jūnijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Saldējums prasa mākslu – tieši ar šādu noskaņojumu un vasarīgā tveicē 4. jūnija vakarā mākslas centrā «Zuzeum» notika «Food Union» rīkotā 2024. gada saldējuma sezonas atklāšana. Pasākumu apmeklēja vairāk nekā 200 viesi, tostarp sabiedrībā populāras personības, mākslinieki, dizaineri, mūziķi, stilisti un influenceri. Ikviens saldējumu varēja ne tikai apēst neierobežotā daudzumā, bet arī baudīt to taktili, ar smaržu un piedzīvot to vizuāli vēl neredzētā veidā.

    Viesiem pasākuma laikā bija iespēja apskatīties un izbaudīt īpaši šim vakaram radītas mākslinieciskas instalācijas. Tā gardēžu saldējuma zīmols pārsteidza ar ļoti instagramīgu fotosienu, kas radīta no īstām saldējuma vafelēm.

    Saldējumi bija ne tikai piedzīvojami, bet arī izgaršojami – kā bez tā?! Tamdēļ restorāna 36. līnija šefpavārs Lauris Aleksejevs sarūpēja svaigi ceptu vafeļu paletes.

    Ja reiz tik īpaša ballīte, protams, arī bāra piedāvājums bija ļoti īpašs. Par to parūpējās Holy Sip bārmeņi Arvja Zēmaņa vadībā, sagatavojot īpašus kokteiļus, kas pieskaņoti jauno saldējumu garšām. Un kā gan bez mūzikas? Vasarīgus funky jazz ritmus iegrieza Dj Jazzy Marky, savukārt, nostaļģiskās popa grupas Kautkaili uzstāšanās kļuva par melodisko noslēgumu šī gada saldējuma sezonas atklāšanā.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē