• VIDEO: Skandalozā olimpiskā boksere Imana Helifa šokē ar sievišķīgām pārvērtībām

    Olimpiskās spēles
    Marta Kalniņa
    18. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Alžīriešu boksere Imana Helifa parādījusi pasaulei, ka spēj izskatīties sievišķīgi un jutekliski. Viņa vērsusies tiesā pret slavenībām, kuras sauca Imanu par vīrieti.

    Alžīriešu boksere Imana Helifa vasaras olimpiādē Parīzē izpelnījās daudz uzmanības. Un ne jau savu lielisko sportisko panākumu dēļ. Izskanēja apgalvojumi, ka viņa patiesībā ir vīrietis un neesot godīgi, ka sacenšas ar sievietēm. Alžīrijas olimpiskā komiteja asi nosodīja šīs spekulācijas. Par spīti negācijām un baumām, Imana izcīnīja olimpisko zeltu.

    Tagad viņa nofilmējusies skaistumkopšanas salona Beauty Code reklāmā, un pārsteigusi visus ar savu sievišķību un skaistumu.

    Kad reklāma nonāca sociālajos tīklos, tā izplatījās zibens ātrumā. Neticami, bet skaistule tajā patiešām ir Imana! Sākumā 25 gadus vecā boksere parādās sev ierastā tēlā – Jacquemus krekliņā, bet pēc tam – košā blūzē, ar sievišķīgu matu sakārtojumu un spilgtu grimu.

    Šajā tēlā vairs nav ne miņas no robustās sportistes. Viņa ir skaistule!

    Salona Beauty Code pāstāvji paziņoja, ka Imana ir daudz pūļu veltījusi tam, lai izcīnītu savai valstij olimpisko zeltu, un viņai ikdienā nav laika staigāt pa skaistumkopšanas saloniem. Ringā vajag spēku un prātu, nevis augstpapēžu kurpītes un lūpukrāsu. Turklāt Imana nekad nav tiekusies ietilpt kaut kādos sabiedrības izgudrotos rāmjos. Taču viņa spēj izskatīties eleganti un jutekliski tad, kad pat to vēlas.

    Tie, kas jau noskatījušies Imanas pārvērtību video, lēš – šādi sportiste atbildējusi saviem nelabvēļiem, kas visu olimpiādes laiku viņu apsaukājuši, nonievājuši un apgalvojuši, ka boksere ir vīrietis.  

    Patiesi – šie kadri daudziem likuši pārvērtēt savus vārdus. Par Imanu jau izteicies reperis 50 Cent. Viņš padalījies ar sportistes foto jaunajā tēlā un atzinis:

    «Velns! Šis grims ir šiks! Tā turēt, meitenīt! Iesita pretiniecei tik stipri, ka tā paziņoja: «Viņa ir vecis!».»

    Imana negrasās piedod un aizmirst olimpiādē izskanējušos apvainojumus. Viņa jau vērsusies tiesā pret ASV prezidenta kandidātu Donaldu Trampu, miljardieri un vietnes X īpašnieku Īlonu Masku un rakstnieci Džoannu Roulingu, kuri viņai publiski veltījuši ļaunus komentārus.    

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē