• VIDEO: Jauniete nofilmē savu nāvi. Visums viņu brīdinājis nedoties šajā ceļojumā

    Traģēdija
    Marta Kalniņa
    Šodien
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: X, Instagram
    Septembra beigās sociālos tīklus aplidoja šausminošs video – krievu tūriste Gruzijā nofilmējusi savu nāvi.

     

    Silts septembra vakars, jaunieši no Krievijas ieradušās atpūsties Gruzijā. Divas draudzenes dodas pastaigā pa naksnīgo Tbilisi. Viņas dzied populāro krievu dziesmu Pēdējo reizi un filmē viena otru. Meitenes ir tā aizrāvušās, pozējot telefona kamerai Tbilisi centrālajā laukumā, ka viena no viņām nepamana, kur sper soli…

    Nākamajā mirklī fonā vairs tikai dzirdami kliedzieni. 24 gadus vecā maskaviete Arīna Glazunova atmuguriski iekrita pazemes tunelī, gūstot smagas traumas.

    Draudzene tūdaļ izsauca neatliekamo medicīnisko palīdzību. Ārsti konstatēja galvaskausa lūzumu. Meiteni glābt neizdevās, un pagājušajā piektdienā slimnīcā viņa nomira.

    Arīnas nāves vietā viņas draugi no Gruzijas izveidoja piemiņas vietu, kur gūla ziedi. Otrdien tie tika novākti. Par nelaimi liecināja tikai asins pēdas uz grīdas. Šāda rīcība Arīnas draugus un tuviniekus ļoti sāpinājusi. Jaunietes draudzene Tora ievietojusi sociālajos tīklos niknu vēstījumu, ka šī nāve gulstoties uz Tbilisi mēra sirdsapziņas. Pie ieejas tunelī vēl aizvien nav nekādu norobežojošu elementu, kas būtu varējuši novērst nelaimi – vien nieka 35 centimetrus augsta apmale. Arīnas tuvie otrdienas vakarā atkal devās ar puķēm uz nelaimes vietu un atjaunoja piemiņas vietu.

    Jaunietes draugi saka – mirusī meitene bijusi kompānijas dvēsele. Viņa strādājusi par PR menedžeri, bijusi apveltīta ar labu humora izjūtu. Taču viņas lielā mīlestība bijuši dzīvnieki. Arīna nodarbojusies ar pamestu suņu un kaķu glābšanu.

    Mirušās meitenes draudzene atklājusi, ka Visums Arīnu esot brīdinājis par nelaimi. Viņai uz Gruziju izdevies aizceļot tikai ar otro mēģinājumu. Pirmajā reizē pavasarī lidostā izrādījies, ka Arīna mājās aizmirsusi pasi. Taču viņa jau sen sapņojusi paviesoties Tbilisi, tāpēc šoruden turp devusies. Viņas ģimene pagājušajā nedēļas nogalē ieradās Gruzijā, lai nogādātu meitas mirstīgās atliekas dzimtenē.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē