• Valmierā aizturēts vīrietis par draudiem nošaut garāmgājējus

    Policija
    Ziņu aģentūra LETA
    Šodien
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Valsts policijas foto
    Valmierā aizturēts vīrietis par draudiem nošaut garāmgājējus, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļas vecākā speciāliste Zane Vaskāne.

    Pagājušajā svētdienā, 6.oktobrī, Valmierā, Stacijas ielā, tika saņemts izsaukums par vīrieti, kurš agresīvi uzvedās un kliedza pagalmā. Pirms policijas ierašanās viņš pameta notikuma vietu, taču par notikušo tika pieņemts iesniegums.

    Vēlāk tika saņemts atkārtots izsaukums, kurā kāda sieviete ziņoja par to pašu vīrieti, kurš tika redzēts ar melnu skrejriteni, šaujot gaisā ar ierocim līdzīgu priekšmetu. Vīrietis pēc tam iegāja veikalā, nolika priekšmetu, kas izskatījās kā ierocis, uz veikala letes un izteica draudus, ka dosies uz Valmieras pilsētas centru, lai nošautu garāmgājējus.

    1974.gadā dzimušais vīrietis tika operatīvi aizturēts un nogādāts īslaicīgās aizturēšanas vietā. Policija turpina izmeklēšanu, lai noskaidrotu notikušā apstākļus un izvērtētu draudu nopietnību.

    Vakar, 8.oktobrī, vīrietim kā drošības līdzeklis tika piemērots apcietinājums.

    Valsts policija turpina nodrošināt sabiedrības drošību un veiks visus nepieciešamos pasākumus, lai novērstu šādus incidentus nākotnē, norāda Vaskāne.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē