• Vairs neredzēsim viņa smaidu… Treneris lūdz ziedojumus mirušā basketbolista bērēm

    Avārija
    Estere Jansone
    28. jūnijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Facebook/Valdis Razumovskis
    Šonedēļ Latviju satricināja trīs traģiskas avārijas, kuras notika vienā ceļa posmā, divu dienu laikā. Starp mirušajiem – divi jauni latviešu puiši – perspektīvais basketbolists Emīls Līcītis un Aizputes vidusskolas skolēns Roberts Ratnieks. Līcīša komandas biedri un treneris apņēmušies palīdzēt apmaksāt jaunieša un viņa mammas bēres. Lūdz līdzcilvēku atbalstu.

    «Neizsakāmi grūti apzināties, ka Emīls vairs neparādīsies treniņos, vairs neredzēsim viņa smaidu un nesalaužamo sportisko garu. Viņš savos 16 gados bija paraugs, kādam jābūt jaunam sportistam. Attieksme, cīņasspars un vēlme kļūt labākam. Tu noteikti esi un būsi piemērs mums visiem vienmēr,» raksta Salaspils basketbola komandas treneris Valdis Razumovskis. Viņš raksta, ka Emīlu neviens neaizmirsīs un viņš vienmēr paliks komandas biedru sirdīs.

    Treneris aicina palīdzēt grūtajā brīdī Emīla tētim Edgaram, kas vienlaikus ir zaudējis gan sievu, gan dēlu un nu ir spiests organizēt bēres. Arī basketbola komandas sociālo tīklu ierakstā Emīla biedri lūdz palīdzēt puiša tēvam un aicina citus līdzcilvēkus nolikt ziedus pie Salaspils halles izveidotajā piemiņu vietā.

    Jau ziņots, ka 26. jūnijā Saldus novada Blīdenes pagastā uz autoceļa Rīga-Liepāja 80.kilometrā notika traģisks ceļu satiksmes negadījums. Smagās un vieglās automašīnas frontālā sadursmē gāja bojā vieglās automašīnas vadītājs un pasažiere. Tas izrādījās 16 gadus vecais basketbolists Emīls Līcītis un viņa mamma Diāna. Puisis ar mammu bija devies uz basketbola nometni un pats arī atradies pie stūres. 

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē