• Tiesa skata baisāko slepkavību Šveicē: Vīrs sablenderējis skaistumkaralieni

    Slepkavība
    Marta Kalniņa
    17. septembris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Šaušalīgi notikumi satraukuši Šveici – tapušas zināmas zvērīgi nogalinātās skaistumkaralienes Kristīnas Joksimovičas slepkavības detaļas.

    Skaistumkonkursa Mis Šveice fināliste Kristīna tika nogalināta 13. februārī. 11. septembrī šo noziegumu sākusi skatīt Lozanas tiesa, un atklātībā nākušas patiesi baisas detaļas.

    38 gadus vecās sievietes slepkavībā tiek vainots Kristīnas 41 gadu vecais dzīvesbiedrs un divu meitu tēvs Tomass. Aizdomās turamais vairākkārt lūdzis atbrīvot viņu līdz tiesai, taču šis lūgums noraidīts.   

    Izdevums Daily Mail vēsta, ka sievietes mirstīgās atliekas atradis viņas tēvs. Viņš elitāra rajona pagalmā Biningenā pamanījis melnu miskastes maisu, no kura rēgojušies gaiši mati. Turpat netālu rotaļājušies Kristīnas bērni…

    Drīz vien tika aizturēts mirušās skaistules vīrs Tomass. Sākumā viņš apgalvoja, ka atradis mīļoto jau mirušu, bijis afekta stāvoklī un pieņēmis neparastu lēmumu – sadalīt viņas līķi.

    Martā Tomass liecību mainīja.

    Esot nogalinājis dzīvesbiedri pašaizsardzības nolūkos. Joksimoviča uzbrukusi viņam ar nazi.

    Taču tiesu medicīnas eksperti tam apstiprinājumu nerada – nebijis nekādu cīņas pēdu. Sieviete esot nosmacēta.  

    Tiesu medicīnas atzinums, kas tagad nonācis Šveices presē, uzdzen šermuļus. Sievietes ķermenis ticis sadalīts, izmantojot zāģi, nazi un dārza šķēres.

    Vairākas ķermeņa dalas samaltas blenderī un šķīdinātas ar ķīmisko vielu palīdzību.

    Izmeklēšanas laikā Kristīnas un Tomasa ģimenes draugi apstiprinājuši, ka Tomass ne reizi vien fiziski ietekmējis dzīvesbiedri. Kāds tuvs paziņa atminējās epizodi, kad Tomass satvēris Kristīnu aiz kakla un triecis viņas galvu pret sienu. Liecinieki tiesā Tomasu raksturo kā aukstasinīgu, neiejūtīgu cilvēku. Tāpat apstiprināts, ka aizdomās turamajam ir pishiski traucējumi.

    Kristīna Joksimoviča jaunībā ar labiem panākumiem startējusi vairākos skaistumkonkursos un 2007. gadā nonākusi konkursa Mis Zviedrija finālā. Vēlākos gados izveidojusi aģentūru modelēm – iesācējām, kā arī sagatavojusi sievietes skaistumkonkursiem.

    Ar Tomasu Kristīna apprecējās 2017. gadā. No malas tā izskatījusies pēc sapņu dzīves – jaunā ģimene apmetusies plašā mājā ar skatu uz Bāzeli. Neilgi pirms savas nāves Kristīna dalījās ar bildēm no romantiskas atpūtas pie Lucernas ezera. Taču tiesā ģimenei pietuvinātas personas stāsta, ka jau tad pāra attiecībās bijusi krīze.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē