• «Telegram» izveidotāja Durova draudzene viņa aresta dēļ zaudējusi mazuli

    Miljardieru dzīve
    Marta Kalniņa
    Šodien
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Septembrī Parīzē tika aizturēts Krievijas miljardieris, «Telegram» izveidotājs Pāvels Durovs. Tagad viņš atklāj, ka policijas iecirknī saņēmis šausmīgu ziņu…

    Telegram izveidotājs Pāvels Durovs septembrī kopā ar savu draudzeni Jūliju Vavilovu devas romantiskā ceļojumā uz Parīzi, taču tur Durovu arestēja policija. Viņam izvirzītas apsūdzības saistība ar vairākiem noziegumiem, kas realizēti Durova dibinātajā platformā.

    Tagad miljardieris stāsta, ka viņa aizturēšanai bijušas traģiskas sekas. No pārdzīvojumiem par pēkšņo arestu Durova mīļotā sieviete piedzīvojusi spontāno abortu. Par to viņš uzzinājis nopratināšanas laikā policijas iecirknī. Viņš jautājis advokātam, vai Jūlija arī ieradīsies un sniegs liecības. Advokāts paskaidrojis, ka Jūlija ir stāvokli un, tā kā viņa piedzīvojusi stresu Durova aizturēšānas dēļ, ārsti ieteikuši pasaudzēt sievietes veselību un nesteigties ar nopratināšanu.

    Vēlāk izrādījies, ka advokāts vilcinājies atklāt patiesību. Jūlija, kura pēkšņi attapusies viena svešā valstī un piedzīvojusi pārmetumus un kritiku, jau bija zaudējusi mazuli.

    «Jūlija braši turējās. Taču atšķirībā no manis viņa nav radusi pie naidīgas attieksmes.

    Viņa nav radīta karam,» raksta Pāvels.   

    Lai apliecinātu Durova vārdu patiesumu, arī Vavilova dalījusies ar saviem pārdzīvojumiem sociālajos tīklos. «Grūti vārdos izteikt tās sāpes.

    Mēs jau bijām pieraduši pie domas, ka mums būs bērniņš.

    Biju desmitajā grūtniecības nedēļā. Tagad pienācis laiks dziedināt sevi. Mēs tik daudz ko pārdzīvojām tik īsā laikā. Taču mūsu mazulim tas izrādījās pārāk smagi,» pauž Jūlija.

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē