• «Telegram» īpašnieku Pāvelu Durovu Parīzē nodevusi viņa mīļotā sieviete?

    Miljardieru dzīve
    Marta Kalniņa
    29. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Instagram
    Izskanējušas ziņas, ka Parīzē arestēto «Telegram» īpašnieku, krievu miljardieri Pāvelu Durovu, iespējams, nodevusi paša draudzene Jūlija Vavilova.

    24. augustā Parīzē tika arestēts Telegram īpašnieks Pāvels Durovs. Izdevums Daily Mail vēsta – viņa daiļā draudzene krieviete Jūlija Vavilova, iespējams, vainojama pie šī notikuma. Pateicoties viņas norādītajām lokācijām vietnē Instagram, likumsargi varējuši izsekot Durovu.  

    Izskanējusi versija, ka Jūlija patiesībā esot aģente, un attiecības ar Durovu uzsākusi Francijas specdienestu uzdevumā. 24 gadus vecā skaistule bija kopā ar Durovu, kad notika viņa aizturēšana. Pati Jūlija drīz vien esot tikusi uz brīvām kājām, jo viņai esot piemērots liecinieces statuss.

    Durova un Vavilovas romāns sākās laikā, kad Durova iepriekšējā mīļotā ungāru modele Diāna Bako bijusi stāvoklī un gaidījusi miljardiera bērnu. Jūlija esot sadraudzējusies ar Diānu, lai izdevīgā brīdī tiktu klāt Durovam. Tas noticis, kad Diāna un Pāvels bija sastrīdējušies.

    Uz Parīzi Durovs, kuram ir Francijas pilsonība, augusta beigās devies ar nolūku pavadīt vienu romantisku dienu ar Jūliju. Viņa paziņas šāda ideja mulsina, jo Pāvels esot zinājis, ka Eiropas Savienībā viņam draud nepatikšanas.

    Šonedēļ Pāvels Durovs jau stājies tiesas priekšā, un Francijā izdots aresta orderis viņa brālim Telegram līdzveidotājam Nikolajam Durovam. Tiesas procesa laikā nolemts, ka Pāvels Durovs var atrasties brīvībā. Viņam bija jāiemaksā drošības nauda – 5 miljoni eiro, un divreiz nedēļā jāatzīmējas policijā. Pamest Franciju miljardierim ir aizliegts.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē