• «Subaru» tagad jaunas mājas – atver modernu autosalonu K. Ulmaņa gatvē

    Auto industrija
    Santa.lv
    Santa.lv
    19. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Japāņu autoražotājs «Subaru», kas plaši pazīstams ar drošību, uzticamību un klientu apmierinātību, ir paziņojis, ka tas paplašinās darbību Latvijā, atverot jaunu autosalonu Rīgā.

    Mūsdienīgo Subaru salonu ir uzbūvējis uzņēmums SIA AD REM Auto, kas kopš 2008. gada ir pilnvarotais Subaru pārstāvis. Jaunais autosalons, kas atrodas K. Ulmaņa gatvē 84b, durvis apmeklētājiem vērs 2024. gada 19. augustā, piedāvājot mūsdienīgu un viesmīlīgu vidi Subaru entuziastiem un potenciālajiem pircējiem.

    Tas ir viens no lielākajiem Subaru autosaloniem Eiropā, un jaunajā centrā ir plaša ekspozīcijas zona, kurā apskatāmi jaunākie Subaru modeļi, tostarp pilnīgi jaunais Subaru Crosstrek, populārais Outback, Forester un Subaru elektroauto ar akumulatoru Solterra. Apmeklētājus sagaidīs mūsdienīga, viesmīlīga vide ar modernām pārdošanas un pēcpārdošanas pakalpojumu telpām, kas veidotas, domājot par klientu ērtībām.

    «Mēs ar lielu prieku atklājam mūsu jauno Subaru salonu Rīgā,» saka Māris Īle, SIA AD REM Auto vadītājs. «Šis jaunais objekts apliecina mūsu uzticību Subaru zīmolam un mūsu apņemšanos nodrošināt izcilu servisu mūsu klientiem. Mēs ar nepacietību gaidām apmeklētājus, kas varēs iepazīt inovatīvo dizainu, modernās tehnoloģijas un nepārspējamo uzticamību, ko piedāvā Subaru automobiļi.»

    Līdztekus jaunu automobiļu tirdzniecībai autosalons piedāvās plašu pakalpojumu klāstu, tostarp finansēšanas iespējas, tehniskās apkopes un remonta pakalpojumus, tādējādi apmierinot visas klientu vajadzības vienuviet. Uzņēmumā ir arī īpašs servisa centrs, kas aprīkots ar jaunākajiem instrumentiem un tehnoloģijām, un tajā strādā sertificēti automehāniķi, kuri ir apmācīti sniegt augstākās kvalitātes pakalpojumus Subaru automobiļiem.

    «Subaru Latvijā ir daudz uzticīgu klientu, un mēs esam gandarīti, ka varam nodrošināt jaunu salonu, kur klienti varēs iepazīt un izbaudīt visu, ko Subaru var piedāvāt,» sacīja Ringo Rahumēls (Ringo Rahumeel), Subaru Nordic reģionālais vadītājs Baltijas valstīs.

    «Mūsu mērķis ir vēl labāk apkalpot klientus un tādējādi sasniegt augsto klientu apmierinātības līmeni, kādu Subaru sasniedz daudzās pasaules valstīs. Ar prieku aicinām ikvienu apmeklēt jauno autosalonu un piedalīties šajā aizraujošajā notikumā, kas ir nozīmīgs SIA AD REM Auto un Subaru kopienai.»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē