• Skola piemin avārijā traģiski mirušo Robertu un viņa ģimeni. Viņam bija tikai 16 gadu

    Avārija
    Estere Jansone
    27. jūnijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Aizputes vidusskola/Facebook
    Šī nedēļa atnesusi vairākas traģiskas avārijas, kurā dzīvību zaudējuši nu jau seši cilvēki. Uz Liepājas šosejas Blīdenes pagastā otrdien vielās un kravas automašīnu sadursmē izdzisa veselas ģimenes dzīvība, ziņo laikraksts «Kurzemes Vārds».

    Otrdien, 25. jūnijā, Saldus novadā, Blīdenes pagastā, uz Liepājas šosejas notika sadursme starp vīrieša vadītu vieglo automašīnu Volvo un smago transportlīdzekli Scania. Sākotnējā informācija liecina, ka vīrietis, vadot automašīnu, veica apdzīšanas manevru, iebrauca pretējā braukšanas virziena joslā, kur notika sadursme ar pretim braucošo smago transportlīdzekli.

    Vieglajā auto atradās vesela ģimene no Aizputes – tētis, mamma un 16 gadīgais Roberts. «Ar vārdiem nevaram izteikt skumjas, ko jūtam. Aizputes vidusskola 9.b klases skolēns, klases biedrs – Roberts Ratnieks – vien 16 gadu vecumā, kopā ar saviem vecākiem ir traģiski aizgājuši no šīs pasaules… mūžībā,» raksta Aizputes vidusskolas kolektīvs. «Roberts vienmēr uz dzīvi skatījās ar smaidu un jokiem, bija draudzīgs, labestīgs, izpalīdzīgs klases biedrs. Mums ir neizsakāmi žēl par tik nežēlīgu likteņa triecienu. Lai viegli un gaiši tajā saulē!» Skolas darbinieki, pedagogi un klases biedri izsaka visdziļāko līdzjūtību Roberta tuviniekiem.

    Sadursme notika gaišā dienas laikā, ap plkst. 15.00. Pēc traģiskās avārijas satiksme tika apturēta abos virzienos. Notikuma vietā darbojās glābēji un drīz vien pie sadragātās mašīnas gulēja trīs cilvēku mirstīgās atliekas.

    «Braucu no Brocēnu puses. Pretī nāca trīs vieglās mašīnas. Volvo «izlēca» šo mašīnu dēļ un aizlidoja uz apdzīšanu. Brauca man tieši pretī. (..) Viņi ļoti ātri brauca, mēģināja apdzīt uzreiz trīs mašīnas. Es tikai ieraudzīju cilvēku pie stūres un neko citu neredzēju,» raidījumam Degpunktā stāstīja smagās automašīnas vadītājs Vladimirs. Viņš ticis sveikā cauri vien ar nobrāzumu.

    Nākamajā dienā uz šī paša ceļa bojā gāja vēl viens pusaudzis un viņa mamma. Jau ziņots, ka uz autoceļa Rīga-Liepāja 80. kilometrā frontālā sadursmē mira 16 gadus vecais basketbolists Emīls Līcītis, kas ar mammu bija ceļā uz sporta nometni. 

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē