• Sestdien notiks atvadīšanās no Annas Jansones. Viņu meklēja gandrīz 9 mēnešus…

    Atvadas
    Santa.lv
    Santa.lv
    6. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Facebook
    Sestdien, 10. augustā, pulksten 12 Jaunciema kapos notiks atvadīšanās no Annas Jansones – jaunas sievietes, kura vairākus mēnešus bija bezvēsts pazudusi, bet jūlijā tika atrastas viņas mirstīgās atliekas.

    Par atvadīšanos no Annas Jansones vietnē X paziņojis mirušās sievietes dzīvesbiedrs Juris. Viņš gandrīz deviņus mēnešus cerēja uz brīnumu – ka Anna tomēr atgriezīsies mājās. Taču 2024. gada 23. jūlijā tika atrasts sievietes līķis, un tā izrādījās viņa novembrī pazudusī sieva. 
    Annas traģiskais stāsts aktualizēja sabiedrībā pēcdzemdību depresijas tēmu. Sieviete pēc jaunākās meitas piedzimšanas jutusies nomākta. Dienu pēc Annas un viņas meitas pazušanas  likumsargi mežā Jelgavas novadā atrada automašīnu, kurā bez dzīvības pazīmēm bijja meklēšanā izsludinātā Annas atvase. Kā vēlāk uzrādīja ekspertīzes rezultāti – mazulītes aiziešanas cēlonis bija zīdaiņu pēkšņās nāves sindroms. Iespējams, bērna nāve likusi Annai pieņemt neatgriezenisku lēmumu par pašas dzīvību. 
    Annas meklēšanā bija iesaistīti daudzi, un daudzi dzīvoja līdzi viņas meklēšanas stāstam. «Draugi un Annas draugi, es nespēšu visiem individuāli paziņot. Joprojām putra galvā. Ja jūtaties, ka gribētos atvadīties, tad nāciet,» tagad, gatavojoties mīļotās sievietes bērēm, vēsta viņas vīrs Juris. 


     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē