• «Putins ir cilvēcīgs, vieds un taisnīgs.» Kurš un kā apsveica Krievijas diktatoru dzimšanas dienā

    Krievijas agresija
    Marta Kalniņa
    Šodien
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Wikimedia
    Vakar, 7. oktobrī, Krievijas diktatoram Vladimiram Putinam apritēja 72 gadi. Šī bija viņa 20. dzimšanas diena, kuru Putins sagaidījis, būdams prezidenta amatā.

     

    Putina preses sekretārs Dmitrijs Peskovs vietējiem medijiem atzina, ka prezidentam «nepatīk pastiprināta interese par viņa ģimeni, tādēļ neuzskata savu dzimšanas dienu par iemeslu lielākai interesei par viņu, nevis par viņa darbu.» Taču piebilda: «Viņam ir ģimene – bērni un mazbērni, kas no sirds sveic viņu svētkos.»

    Dzimšanas dienu Krievijas prezidents Vladimirs Putins pavadījis savā darba kabinetā, kur noritējušas vairākas tikšanās. Pirmos apsveikumus pirmdienas rītā viņš saņēmis no Nikaragvas līdera Denjela Ortegas un viņas kudzes: «Vēlam visu labāko jūsu ģimenei, jūsu tautai, jūsu valstij un visai pasaulei. Lai jūsu dzimšanas diena vairo jūsu spēku, veselību un pārliecību par Krievijas Federācijas uzvarām cīņā visas pasaules labā ar fašisma un nāves dēmoniem,» teikts apsveikumā. Agro sveicēju rindā viens no pirmajiem bija Čečenijas līderis Ramzans Kadirovs: «Mēs Čečenijas republikā esam dziļi pateicīgi Vladimiram Vladimirovičam par palīdzību miera un stabilitātes nodrošināšanā mūsu reģionā.»

    Protams, nekavējās arī Baltkrievijas galva Aleskandrs Lukašenko, kurš savam lieldraugam vēlēja veselību, laimi un panākumus, kā arī kārtējo reizi izteica pārliecību, ka Maskava un Minska sadarbosies arī turpmāk.

    Patosa pilnu apsveikuma vēstuli Putinam nosūtīja Valsts Domes priekšsēdētājs Vjačeslavs Volodins: «Putins ir stiprs, cilvēcīgs un pieredzējis. Vieds un taisnīgs. Ar viņu mūsu valsts pārvarēs visus izaicinājumus un draudus. Ar Putinu mēs uzvarēsim.»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē