• Pludmales volejbolisti Samoilovu sarūgtina olimpiskie tērpi. Viens viņai nepatīk īpaši

    Olimpiskās spēles
    Marta Kalniņa
    18. jūlijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Picture Agency
    Latvijas olimpieši jau pošas ceļā uz Parīzi, un visi tikuši arī pie jaunajiem Latvijas olimpiskās komandas tērpiem. Pludmales volejboliste Anastasija Samoilova, tos piemērot, ir sarūgtināta. Viņasprāt, šis darbiņš neesot paveikts godam.

     

    Latvijas olimpiešu tērpi tapuši divus gadus, un jau trešo reizi tos izstrādājusi zīmola 4F dizaineru komanda. Šis poļu zīmols Parīzes spēlēm ģērbj arī Grieķijas, Ukrainas, Slovākijas, Horvātijas un Kosovas olimpiskās delegācijas.

     «Man šķiet, ka kolekcijā dominē melnas un pelēkas krāsas, un viss kopumā izskatās ļoti garlaicīgi,» piemērot olimpiešu tērpu komplektus, vietnē TikTok atzina mūsu olimpiete, pludmales volejboliste. Anastasija Samoilova. «Trūks Latvijas identitātes. Piemēram, uz koferiem pat nav uzraksta «Latvija». Uz krekliem uzraksts un trīs zvaigznes ir tajā pašā krāsā, tāpēc to ir grūti pamanīt.

    Un šo kolekciju dizaineri taisīja divus ar pusi gadus!» brīnās sportiste. 

    Katram komplektam viņa piešķīrusi no vienas līdz 10 zvaigznēm. Visvairāk Anastasijai iepaticies atklāšanas ceremonijas tērps, un tam viņa piešķīrusi astoņas no 10 zvaigznēm.

    Savukārt apbalvošanas ceremonijas tērpam, kas veidots, iedvesmojoties no 80. gadu koledžu formas tērpiem, sportiste dod tikai pusotru zvaigzni!

    «Olimpiskās spēles ir spēcīgs mārketinga instruments katrai valstij! Pat olimpiskā forma var būt instruments, lai parādītu pasaulei savu valsti un liktu par to interesēties citiem,» uzsver sportiste. «Latvija ir maza valsts, un varbūt mēs nesaņemam lielāko apģērbu daudzumu vai labāko kvalitāti, bet mums noteikti ir jādomā par sevis reklamēšanu, šajā ziņā mums ir jādara labāks darbs. Vai šī kolekcija ir valkājama? Jā. Es varu to valkāt pēc olimpiskajām spēlēm ikdienas dzīvē, un tas būs vienkāršs treniņu apģērbs. Bet vai tas reprezentē Latviju vislabākajā veidā?

    Vai tā ir svētku sastāvdaļa Latvijas sportistiem? Es tā nedomāju,»

    skarba savos izteikumos ir Anastasija.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē