• Pēcgarša diezgan pretīga. Televīzijas seja Liene Bērziņa piedzīvo baisu notikumu Rīgas tunelī

    Noziegums
    Estere Jansone
    1. jūlijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Facebook/Liene Bērziņa
    Televīzijas šovu zvaigzni un Biznesa augstskolas «Turība» lektori Lieni Bērziņu šorīt piemeklējis pagalam nepatīkams notikums. Ceļā uz darbu viņu mēģinājis apzagt kāds cittautiešu pāris.

    «Tu nolem šodien braukt ar vilcienu, kurš neatnāk, brauc ar citu,  piestāj stacijā Rīga, mierīgu prātu dodies uz darbu – ok, bišku nokavēsi, bet nekas, galā tiki – viss forši. Tad, ejot cauri tunelim, gandrīz jau uzkāpjot pa trepēm Vecrīgas pusē (no Stacijas uz kanālu), sajūti, ka it kā tevi kāds pavelk atpakaļ – tu pagriezies un tev tieši aiz muguras, roku līdz elkonim tavā mugursomā iebāzis, stāv jauns, tumsnējs nelietis, kuram blakus stāv vēl viena tāda pati, tikai sieviešu dzimtas pārstāve un sāk krieviski lamāties ar piecstāvīgajiem tā, it kā mēs būtu mainītās lomās un es mēģinātu apzagt viņus,» par radušos situāciju sašutusi ir Liene.

    Bērziņa raksta, ka zagļu pāri pieķērusi jau noslēdzošajā posmā – somas atvēršana notikusi tik meistarīgi, ka viņa to nemaz nav jutusi. Garnadzim pat izdevies atvērt Lienes naudas maku, tomēr neko no tā izņemt vēl nebija paspējis. «Nēsājiet somas uz vēdera! Pēcgarša diezgan pretīga! Man šķita, ka šādi vairs nedara, visur kameras un Rīgas pašvaldības policija – ak, naivā!» šausminās Liene.

    Nervus kutinošajā momentā Bērziņai nav izdevies abus zaļus iemūžināt, tomēr tos viņa ir noraksturojusi un aicina arī citus no šīm personām uzmanīties. «Abi ir kalsnas miesas būves, vīrietis pagarš, meitene ap 1.65/1.70, runāja tikai krieviski, abiem plecu somas uzliktas diognāli, vīrietim gaišs krekls.»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē