• Pēc aizvadīta svinīgā pasākuma no alus darītavas būvlaukuma bandīti nozog laika kapsulu

    Noziegums
    Estere Jansone
    29. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes attēls
    Naktī no pirmdienas uz otrdienu pēc alus darītavas svinīgās laika kapsulas ierakšanas topošā apmeklētāju centra pamatos, būvlaukumā ielauzušies četri jaunieši un nozaguši laika kapsulu. Cēsu alus darītava lūdz sabiedrības palīdzību – atpazīt videoklipā redzamos bandītus.

    «Pēc pirmdienas vakarā aizvadītā Cēsu darītavas Apmeklētāju centra kapsulas svinīgā pasākuma, grupa ar vairākiem cilvēkiem naktī pēc pasākuma, patvaļīgi iekļuva būvlaukumā, novērošanas kamerām fiksējot aizdomīga rakstura darbības. Ierakstā redzamās personas nolēma «pajokoties», izrokot ievietoto laika kapsulu un to aizvedot prom,» raksta alus darītavas pārstāvji. Kamerā fiksēti četri jaunieši, kas ar auto iebraukuši būvlaukuma teritorijā un steigšus izrakuši laika kapsulu.

    26.augusta vakarā notika svinīgs laika kapsulas iemūrēšanas pasākums Cēsu darītavas topošā Apmeklētāju centra pamatos. Kapsulas iemūrēšanas pasākumā piedalījās Cēsu alus vadības komanda un darbinieki, Cēsu novada domes priekšsēdētājs Jānis Rozenbergs un SIA Wolf System valdes priekšsēdētājs Juris Kozlovskis. Laika kapsulā iemūrēts vēstījums nākamajām paaudzēm.  

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē