• Partijas lēmumi ir nepieņemami – no «Progresīvajiem» izstājas Selma Levrence

    Politika
    Santa.lv
    Santa.lv
    Šodien
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: LETA / Ieva Leiniša
    Par izstāšanos no partijas «Progresīvie» paziņojusi biedre Selma Levrence. Par jaunumiem viņa paziņojusi sociālā medija «X» profilā.

    «5 gadus savas dzīves esmu veltījusi partijai «Progresīvie». Diemžēl arvien biežāk partijā ir pieņemti lēmumi, kuri ir pretrunā ar manu sirdsapziņu un kurus nevaru attaisnot, tādēļ ar šodienu esmu nolēmusi darbību partijā apturēt, cerībā, ka pieļautās kļūdas vēl var labot,» norāda Levrence.

    Bijusī partijas biedre gan norāda, ka turpinās balsot par «Progresīvajiem», jo viņa tic, ka šī joprojām esot labākā partija, par kuru atdot savu balsi.

    «Es turpināšu balsot par «Progresīvie», un aicinu to darīt arī citus cilvēkus, jo es ticu, ka šī partija ir labākais variants, kas mums ir. Tomēr vairs nevēlos būt pozīcijā, kur nākas skaidrot un leģitimizēt lēmumus, kuri man personīgi ir nepieņemami.

     

    «Es neizslēdzu iespēju kaut kad nākotnē atgriezties partijā, ja mani tur kāds vēl ņems pretī, ja tā atgriezīsies pie savām saknēm un par savām vērtībām turpmāk iestāsies ar stingrāku mugurkaulu. Detalizētāku komentāru nebūs,» savu ierakstu noslēdz Selma.

    Selma Levrence augstāko izglītību ieguvusi politikas zinātnē un komunikācijā, turklāt viņa šogad kandidēja arī uz Eiropas Parlamenta vēlēšanām.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē