• Pārdošanā nonācis slavens Rīgas restorāns. To paredzēts demontēt

    Nekustamais īpašums
    Estere Jansone
    Šodien
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Facebook/Aqua Luna
    Šā gada vasaras izskaņā izsmalcinātais restorāns Aqua Luna nāca klajā ar skumju vēsti – šī bijusi pēdējā restorāna sezona, un tas nu tiek slēgts uz visiem laikiem. Oktobrī šī vieta nonākusi nekustamo īpašumu tirgū.

    «Aizraujoša iespēja! Ar leģendāro Aqua Luna, tagad slēgto. Ikoniskā ēka ir pārdošanā. Šī ir Jūsu iespēja godināt Aqua Luna mantojumu, radot kaut ko jaunu un aizraujošu, ko ikviens varēs izbaudīt! Neatkarīgi no tā, vai tās būs restorāns, klubs vai kaut kas pavisam cits, iespējas ir neierobežotas. Ēka tiek pārdota, paredzēta demontāžai. Visus materiālus var atgūt, tostarp metāla konstrukcijas, logus un durvis,» teikts sludinājumā.

    Anrejsalas restorāna slēgšana raisījusi neizpratni restorāna apmeklētājos. «Manuprāt, te bija labākais ēdiens Rīgā. Atmosfēra bija lieliska, tāpēc par šo restorānu uzrakstīju labu atsauksmi. Vienmēr, kad paviesojos Rīgā, devos te paēst. Ir ļoti žēl, ka šī vieta ir slēgta un nonākusi pārdošanā. Gribētos zināt, kāds tam ir iemesls,» pauž ceļojumu apskatnieks Mads no Norvēģijas. Savukārt rīdzinieki izceļ lieliskās ballītes, kuras norisinājušās Aqua Luna restorāna terasē siltajos vasaras vakaros.

     

    Skats no restorāna Aqua Luna terases.
    Skats no restorāna Aqua Luna terases.

     

    Restorāna pārstāvji jau šīs vasaras izskaņā nāca klajā ar paziņojumu, ka restorāns pēc daudzu gadu pastāvēšanas tiek slēgts: «Šī nedēļa aizver pēdējo nodaļu mūsu iemīļotā restorāna un kluba grāmatā. Mēs šeit redzējām neskaitāmus saulrietus, dejojām zem zvaigžņotām debesīm un radījām neaizmirstamas atmiņas – tas viss, pateicoties jums, mūsu mīļajiem apmeklētājiem.»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē