• Par to vēl prasa naudu! Vīrieti šokē tualetes apmeklējums Āgenskalnā

    Rīga
    Estere Jansone
    6. septembris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Gabor Monori/Unsplash
    Kāds sašutis rīdzinieks dalījies ar nepatīkamu atklāsmi – Rīgas centrā tualetēm ir piemērota maksa, taču to tīrības stāvoklis ir pasliktinājies.

    Rīdzinieku Mārtiņu pamatīgi satriecis tualetes apmeklējums darbadienas vidū, Kobes dārzā, Āgenskalnā. Viņš raksta, ka par apmeklējumu veicis samaksu ar norēķinu karti 50 centu vērtībā, taču labierīcību telpa nudien neatbildusi maksas tualetes standartiem.

    «Papīra nav, ūdens nav, ziepju nav!» šokā ir Mārtiņš, piebilstot, ka savulaik bezmaksas esot bijušas krietni tīrākas. Arī citi domubiedri piebalso sašutušajam rīdziniekam – citviet Rīgā publiskajās maksas tualetēs novērota līdzīga situācija ar zemo tīrības līmeni. Ļaudis min, ka dažās labierīcībās sastopama nepatīkama smaka, tualetes papīrs tikpat kā nav pieejams, un rokas nomazgāt pēc tualetes apmeklējuma var reti kurā mazmājiņā.

    «Pēc maksas ieviešanas tualetēs ievērojami samazinājies vandalisma gadījumu skaits un tajās daudz mazāk uzturas bezpajumtnieki. Tualetes tiek tīrītas vairākas reizes dienā, bet iespējams, ka lielākas cilvēku plūsmas gadījumā var rasties arī problēmas,» Mārtiņam atbild Rīgas dome.

      

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē