• Par Rīgas mēru grib kļūt arī deputāts un samarietis Kleinbergs. Ko viņš sola rīdziniekiem?

    Vēlēšanas
    Santa.lv
    Santa.lv
    Šodien
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Politiskās partijas Progresīvie Rīgas mēra amata kandidāts būs Rīgas domes deputāts Viesturs Kleinbergs.

    Sestdien savu gatavību kļūt par galvaspilsētas mēru paziņoja Saeimas deputāts Ainārs Šlesers, bet pirmdien tapa zināms, ka uz šo amatu kandidēs arī Rīgas domes deputāts Viesturs Kleinbergs.  

    Kleinbergs uzsver, ka politiskā spēka Progresīvie Rīgas nākotnes plānā akcents tiks likts uz infrastruktūras plānveidīgu sakārtošanu, par to nepārmaksājot. «Rīgai jākļūst par vietu, kur cilvēki aizvien vairāk grib un var atļauties dzīvot,» preses konferencē pirmdien pauda Kleinbergs. «Ielu un ietvju remontus piedāvājam veikt plānveidīgi, lai gan ieklātu jaunu asfaltu, gan radītu drošāku, mierīgāku satiksmi rīdziniekiem un par to visu nepārmaksātu.

    Ja to var Helsinki, Stokholma vai Viļņa un citas Eiropas pilsētas, tad var arī Rīga un nekādi attaisnojumi vairs nedrīkst būt,» klāstīja viņš.

    «Pilsētvidi mērķtiecīgi uzlabosim un apzaļumosim visā centrā un turpināsim pilsētvides projektus apkaimēs. (..). Jau pirmajā darba gadā pateiksim skaidru “jā” vai “nē” vienas centra ielas veidošanai par gājēju ielu. Šai desmitgades ilgušajai diskusijai pieliksim punktu,» sola Kleinbergs.

    Bijušais Rīgas mērs, tagad eiroparlamentārietis Mārtiņš Staķis par Kleinbergu teic:

    «Viesturs ir rīdzinieks līdz kaulam, centra puika.

    Viesturs izprot, kā dzīvo Rīgas ģimenes un kas tām ir vajadzīgs. Pirms politikas viņš darbojās Samariešu apvienībā, visu profesionālo mūžu ir rūpējies par citiem.»

    «Visiem ir skaidrs, ka pēc vēlēšanām Rīgā vara mainīsies. Jautājums ir tikai par to, kas nāks vietā. Ainārs Šlesers piedāvā saimniekot pēc austrumu pārvaldības tradīcijām. Esošā Rīgas vadība jau vienu durvju spraugu korupcijai ir pavērusi, un jaunie varas tīkotāji vēlas šīs korupcijas durvis ar kāju atspert vaļā līdz galam. Tā būtu katastrofa pilsētai,» uzskata Kleinbergs.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē