• Nila Saksa-Konstantinova vaļsirdīgā atzīšanās: «Arī mēs jaunībā uztaisījām avāriju»

    Avārija
    Estere Jansone
    Šodien
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Nils Konstantinovs
    Foto: Matīss Markovskis
    Nils Konstantinovs
    Šonedēļ visu Latviju satrieca avārija Gulbenes pusē, kurā traģiski mira četri jaunieši. Šis notikums īpaši rezonējis Nilam Saksam-Konstantinovam. Viņš atminējies sevi pusaudžu gados un atklājis kādu jaunībā pastrādātu trakulību.

    Traģiskā avārija Lizumā raisījusi asas diskusijas publiskajā telpā, kur vairums cilvēku asi nopeļ jauniešu pārgalvību. Taču pusaudžu terapeits Nils Sakss-Konstantinovs aicina nesteigties ar liekiem secinājumiem un atcerēties sevi trakajos tīņu gados. Kā uzskatāmu piemēru viņš atklājis kādu pārsteidzošu piedzīvojumu, ko topošais terapeits jaunībā piedzīvojis kopā ar draugiem.

    «Kad man bija 14 gadi, es vienreiz aizdzinu mašīnu.

    Mēs braukājāmies apkārt pa nakti, mašīnā bija mans draugs un divas meitenes. Vienā brīdī mašīna saslīdēja un mēs uztaisījām avāriju, ieskrienot sienā pie Franču liceja ēkas,» jaunības dullumu atminas Konstantinovs. «Toreiz paglāba tas, ka bija Rīga, ātrums nebija tik liels un pie sienas bija sašķūrēta sniega kaudze. Mēs smējāmies. Draugs teica, ka lukturi varot nomainīt, sencīši pat nepamanīs. Pat ja pamanīs, so what, tas būs tikai vēlāk. Mēs braucām tālāk un aizmirsām,» sacīja pusaudžu terapeits, piebilstot, ka todien, ļoti iespējams, vismaz vienam no kompānijas mugurā bija krekls ar grupas Nirvana logo. Šīs pašas grupas krekls tika atrasts avārijas vietā, kur mira jaunieši.

     

     

    «Pusaudzība ir ļoti trausls brīdis. Šis atgādina, ka ne visiem paveicas no tās iznākt otrā, pieaugušā pusē.

    Pieskatīsim un pavilksim tos, kas cenšas tikt cauri. Un lai nirvana tiem, kuriem pieaugt nekad diemžēl vairs neizdosies…» aicina Konstantinovs.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē