• Mirušās Annas Jansones vīrs meklē kādu sievai piederējušu lietu. Tā varētu palīdzēt saprast notikušo

    Aicinām palīdzēt!
    Marta Kalniņa
    Vakar
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Anna Jansone un Juris Evertovskis.
    Foto: No privātā arhīva
    Anna Jansone un Juris Evertovskis.
    Jūlijā tika atrastas bezvēsts pazudušās jaunās māmiņas Annas Jansones mirstīgās atliekas. Taču arī tagad, kad ģimene viņu guldījusi zemes klēpī, vīrs nespēj rast mieru. Kas īsti tajās dienās notika?

    «Meklēju Annas Jansones maku. Zaļi pelēks ar metāla bitīti, daļēji redzams pievienotajā attēlā. Atradējam atlīdzība garantēta,» vietnē X sabiedrības iesaisti lūdz mirušās fizikas skolotājas Annas Jansones vīrs Juris Evertovskis.  

    Ilgstošā bezvēsts prombūtnē bijušās Annas Jansones mirstīgās atliekas tika atrastas šajā vasarā. Anna beidzot guldīta zemes klēpī, taču viņas vīrs nespēj rast mieru. Vēl aizvien ir tik daudz jautājumu par viņas pazušanu un nāvi. Viņš cer, ka maka atradējs spēs dot kādu pavedienu. Kad tika atrasta Annas soma, maka tajā neesot bijis.

    Fizikas skolotāja un divu meitiņu mamma Anna Jansone kopā ar jaunāko atvasi pazuda pērn 1. novembrī. Drīz vien viņas meita tika atrasta mirusi automašīnā, ar kuru no pilsētas aizbraukusi Anna. Kad atklājās, ka bērna nāves iemesls bijis zīdaiņa pēkšņās nāves sindroms, izskanēja versija – iespējams, sieviete kritusi panikā, jo baidījusies, ka ģimene tiks vainota mazuļa nāvē.  Turklāt Anna cietusi no pēcdzemdību depresijas.

    Annas meklējumi turpinājās vairākus mēnešus, līdz tika atrasts sievietes līķis. Tomēr viņas pazušana un nāve raisījusi daudz jautājumu, uz kuriem atbildes tā arī netika atrastas.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē