• «Medaļas vērta pateicība!» Arni Krauzi aizkustina kādas sievietes veltījums olimpiešiem

    Olimpiskās spēles
    Estere Jansone
    13. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: No personiskā arhīva
    Pirmdienas Latvijas Radio 1 vakara raidījuma «Brīvais mikrofons» vadītāju Arni Krauzi tiešraides laikā līdz sirds dziļumiem aizkustināja kādas sievietes pateicība Latvijas sportistiem, kas piedalījās olimpiskajās spēlēs.

    «Es gribēju izteikt lielu paldies visiem sportistiem.  Mēs esam tik maza tauta. Visi jau gaida tikai medaļas, bet viņi ir varoņi jau vien ar to, ka viņi ir piedalījušies olimpiādē!» sarunu iesāk sieviete.

    Vaicāta, kuriem Latvijas olimpiešiem jutusi līdzi visvairāk, kundze sacīja, ka atbalstījusi visus atlētus, taču lielāko intrigu raisījuši basketbolisti un volejbolistes Anastasja Samoilova un Tīna Graudiņa. «Meitenes centās, cik varēja, nevar taču Pasaules čempionus uzvarēt!» Zvanītāja Krauzem pauž, ka sportisti būtu pelnījuši oficiālu pateicību no valdības pārstāvjiem un prezidenta. «Man viņi ir varoņi un es neesmu vienīgā, kas tā domā!»

    «Es domāju, ka prezidents un ministri pateiksies. Taču lielākā pateicība ir tieši tā, ko mēs tikko dzirdējām! Ja kāds no sportistiem šo dzirdēja, tad tur bez asarām nevarēja klausīties!» sacīja Arnis Krauze. Viņš sievietes pateicību nodēvējis par medaļas vērtu – viņa ieskatā tā ir sirsnīgākā pateicība Latvijas olimpiešiem.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē