• Mairis Briedis pamet boksu. Ko viņš darīs tālāk?

    Sports
    Estere Jansone
    19. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Mairis Briedis
    Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva
    Mairis Briedis
    Ar šokējošu ziņu dalījies bokseris Mairis Briedis. Viņš nolēmis 25 gadus ilgušajai profesionālajai sportista karjerai likt punktu.

    «Dārgie draugi, fani un tuvākie, Pirms 25 gadiem devos nezināmajā, pirmo reizi rokās uzvelkot boksa cimdus, tobrīd vēl neapzinoties, ka tas mani aizvedīs līdz profesionāla sportista karjerai. Bokss laika gaitā kļuva par manu aizraušanos, karjeru un lielāko daļu no manas dzīves,» savā paziņojumā raksta Briedis. Viņš ar nožēlu atzīst, ka ir lēmis no profesionālā sporta aiziet. « Lai vai kā – bokss, tā nebija tikai karjera – tā bija dzīve, piepildīta ar aizrautību, emocijām un sapņiem.

    Bet ir pienācis laiks atvadīties no ringa un atvērt jaunu nodaļu manā dzīvē.»

    Mairis uzsver, ka šis lēmums nav bijis viegls, taču viņš vēlas tiekties pēc jauniem izaicinājumiem, kurus viņš pagaidām plašākai publikai neatklāj.

    Briedis izsaka īpašu pateicību katram līdzjutējam, kas viņu ir atbalstījis un motivējis tiekties uz labākiem rezultātiem. «Kā es vienmēr esmu teicis, «mans dopings ir mana tauta». Šis atbalsts un enerģija, ko es sajutu no jums, padarīja manu boksera karjeru neaizmirstamu,» turpina Mairis. Viņš stāsta, ka cilvēku atbalstu visvairāk jutis cīņās Latvijā – tās viņam ir bijušas īpašas. Tomēr medaļai bijusi arī otra puse. «Man ne vienmēr ir izdevies līdz galam izskaidrot sevi, savus nodomus vairākās situācijās un tas ir palicis kā kaut kas, pie kā man būs jāpiestrādā turpinājumā,» raksta Briedis.

    Sportists sola faniem, ka ar boksu tāpat turpinās nodarboties brīvajā laikā un pamācīs arī topošos bokserus.

    «Es palīdzēšu jaunajām bokseru paaudzēm un iedvesmošu visus, kas tiecas pēc saviem sapņiem.

    Lai šis stāsts būtu piemērs tam, ko var sasniegt, kad sirds deg ar liesmu, ka kļūdas ir iespējams labot, no tām mācoties un, ka svarīgākais ir pēc kritiena piecelties un doties tālāk.»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē