• Latvijas 3X3 basketbolisti atgriežas mājās. Franci Lāci sirsnīgi uzmundrina mīļotā

    Olimpiskās spēles
    Marta Kalniņa
    7. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Tā ir mīlestība!
    Foto: Instagram
    Tā ir mīlestība!
    Šodien Latvijas 3X3 basketbola izlase ieradās Rīgā. Lai gan sagaidītāju pulks šoreiz nebija liels, atgriešanās izvērtās sirsnīga un katram tika arī kāds ziedu pušķis. Komandas jaunāko dalībnieku Franci Lāci jau Parīzē atbalstīja gan visa ģimene, gan mīļotā meitene.

    «Franci Lāci, lepojos ar tevi! Tu esi mans mīļākais spēlētājs!» pēc lieliski aizvadītām spēlēm un sūra zaudējuma izskaņā 3X3 basketbola izlases spēlētāju Kārli Lāci uzmundrina viņa mīļotā meitene Beāte. Viņa kopā ar basketbolista ģimeni – tēti  komponistu Kārli Lāci, mammu Vinetu un brāli – atbalstīja Kārli klātienē Parīzē. «Šī komanda ir zelta vērta, un mēs visi to labi zinām – visas labās lietas vēl tikai priekšā,» pārliecināta ir Beāte. Lai gan Francis smagi pārdzīvoja to, ka viņa debija olimpiādē nav vainagojusies ar medaļām, viņš saka paldies visiem, kas turēja īkšķus par mūsu puišiem.

    Lai gan sagaidītāju pulks šoreiz nebija liels, lidostā Rīgā valdīja silta un sirsnīga atmosfēra. Puiši daudziem ar savu spēli dāvājuši aizraujošus brīžus, un viņu sniegums, kaut arī palicis bez medaļas, bija skaists.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē