• Latviešu sportisti steidz pārdot olimpiskajās spēlēs saņemtās dāvanas

    Olimpiskās spēles
    Estere Jansone
    12. augusts
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes attēls
    Šā gada olimpiskajās spēlēs, kas norisinājās Parīzē, katrs sportists saņēma īpašu un dārgu dāvanu no spēļu atbalstītāja Samsung – īpašas kolekcijas viedtālruni. Taču teju tikko pēc grandiozā olimpisko spēļu noslēguma, Latvijas sludinājumu portālā jau parādījies pirmais piedāvājums iegādāties šo īpašo spēļu suvenīru.

    Svētdienas vakarā, plkst. 22.00 ar krāšņu ceremoniju svinīgi tika noslēgtas olimpiskās spēles Parīzē. Līdz ar svinīgo noslēgumu, sludinājumu portālos parādījušās sportistu dāvanas no sponsoriem.

    Ārvalstu virtuālajos tirgos, piemēram, Ebay daži atlēti savus viedtālruņus cenšas notirgot pat par 10 000 dolāriem.

    Arī Latvija nav izņēmums. Kāds sportists jau ir paspējis ievietot portālā SS.com sludinājumu, kurā piedāvā iegādāties jauno Samsung Galaxy flip telefonu ar Parīzes olimpisko spēļu dizainu. Pārdevējs norāda, ka prece ir pavisam jauna un atrodas vēl neatvērtā iepakojumā. Cena viedtālrunim norādīta 1400 eiro.

     

    Šādu Samsung salokāmo telefonu saņēma visi olimpieši – tā ir īpašās sērijas ierīce, kuru rotā speciāli Parīzes spēlēm radīts dizains. Tehnoloģiju ražotājs norāda, ka olimpisko spēļu dizaina telefoni nav pieejami tirdzniecībā veikalos – kopā ir radīti tikai 17 000 šādu ierīču eksemplāri. Sportistiem tehnoloģiju gigants īpašos dāvanu maisiņos bija sarūpējis jauno telefonu, īpašu vāciņu un elektronisko SIM karti ar neierobežotiem zvaniem, īsziņām un 100 GB interneta lietošanai. Tāpat telefonā ir instalētas dažādas aplikācijas – spēles, karte, kas palīdz orientēties Parīzē, olimpiskais internetveikals, virtuāls tests par Parīzes olimpiādi un oficiālā Parīzes spēļu informatīvā lapa.

    Olimpiskās spēles Francijas galvaspilsētā norisinājās no 26.jūlija līdz 11.augustam, turklāt ne tikai Francijas galvaspilsētā, bet arī 16 citās vietās, ieskaitot Francijas aizjūras teritoriju Franču Polinēziju. Spēļu programmā bija iekļauti 32 sporta veidi, un tika sadalīti 329 medaļu komplekti.

    Latvijas delegācijas sastāvs Parīzes olimpiskajās spēlēs:

    Zigmārs Raimo, Francis Lācis, Kārlis Lasmanis, Nauris Miezis (visi – 3×3 basketbols), Līna Mūze-Sirmā, Anete Sietiņa, Agate Caune, Gunta Vaičule, Rūta Kate Lasmane, Patriks Gailums, Gatis Čakšs, Valters Kreišs (visi – vieglatlētika), Pāvels Švecovs (modernā pieccīņa), Daniils Bobrovs, Ieva Maļuka (abi – peldēšana), Džeja Patrika (daiļlēkšana), Toms Skujiņš, Anastasija Karbonāri (abi – šosejas riteņbraukšana), Mārtiņš Blūms (kalnu riteņbraukšana), Veronika Monika Stūriška, Kristens Krīgers (abi – BMX superkross), Ernests Zēbolds (BMX frīstails), Tīna Graudiņa, Anastasija Samoilova (abas – pludmales volejbols), Aļona Ostapenko (teniss), Kristaps Neretnieks (jāšanas sports), Agate Rašmane, Lauris Strautmanis (abi – ložu šaušana), Ritvars Suharevs (svarcelšana).

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē