• Kuldīgas autobusa vadītājs iesper pasažierei. Ko tādu viņa pateica?

    Autobusi
    Estere Jansone
    13. septembris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Ekrānuzņēmums no video
    Kādai sievietei brauciens autobusā Kuldīga-Pelči beidzies nelāgi. Sabiedriskais transports bijis pārpildīts, turklāt tā vadītājs braucis agresīvi. Sieviete aicinājusi šoferi braukt mierīgāk, taču šis lūgums beidzies ar asu vārdu apmaiņu un roku pacelšanu.

    Kāzu fotogrāfe Alise dalījusies ar šokējošu savas draudzenes pārdzīvojumu autobusā. Sieviete 11. septembrī, trešdienas dienā braukusi ar starppilsētu autobusu Kuldīga-Pelči. Dienas vidū visas transporta sēdvietas bijušas aizņemtas, tāpēc daļa pasažieru stāvējuši kājās. Savukārt tā vadītājs izcēlies ar agresīvu braukšanu. Sieviete apgalvo, ka vīrietis strauji bremzējis, pasažieri grīļojušies un ar grūtībām mēģinājuši nostāvēt.

    Saņēmusi drosmi, pasažiere vadītājam par braukšanas stilu aizrādījusi. «Aizbraucām galā, es kāpju ārā pēdējā, pieeju pie vadītāja un saku – manuprāt, tu traki brauc. Cilvēki knapi var nostāvēt. Drusku vēl apmainījāmies ar frāzēm līdz viņš piecēlās un sāka mani grūstīt, mēģināja iesist. Es vēl nebiju paspējusi tikt ārā no autobusa,» raksta sašutusī sieviete. «Es aizstāvējos un netīšam nositu brilles no viņa acīm. Tad vispār satrakojās un izgrūda mani no autobusa. Kad es kāpu pa trepēm lejā un biju zemāk par viņu, mēģināja ar kāju iespert pa krūtīm, bet netrāpīja,» turpina pasažiere. Sieviete stāsta, ka šoferis neaprobežojies ar fizisku vardarbību vien – viņš pasažieri nolamājis ar rupjiem lamu vārdiem.

    Pēc notikušā autobusa pasažierei uz rokām un vēdera sāna ir palikuši zilumi. Viņa atzīmē, ka pati ir 2. grupas invalīde un cieš no trauksmes lēkmēm, tāpēc incidents radījis arī pamatīgu emocionālo pārdzīvojumu.

    Fotogrāfe min, ka draudzene par piedzīvoto ir uzrakstījusi iesniegumu Valsts policijā.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē