• Koncerta laikā uz skatuves saļimst un nomirst slavens amerikāņu reperis

    Slavenības
    Estere Jansone
    2. septembris
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Melinda Nagy/Shutterstock
    Traģiski noslēdzies slavenā amerikāņu repera Fatman Scoop koncerts Hamdenā, Konektikutas štatā. Reperis koncerta laikā piepeši saļimis un nokritis. Viņa dzīvību vairs neizdevās glābt.

    53 gadus vecais amerikāņu reperis Fatman Scoop aizvadītās nedēļas sestdienā kāpa uz skatuves, lai izpildītu savu ierasto koncertrepertuāru. Tomēr, kad koncerts bija sasniedzis savu kulmināciju, reperis kūdījis auditoriju dziedāt līdzi, taču pēkšņi viņš nokritis aiz kādas skatuves dekorācijas.

    Koncertā sākusies panika – skatītāji sašutuši klieguši, bet uz skatuves ieradušies citi reperi, kas sākuši skaitīt lūgšanas. Tanī brīdī Fatman Scoop tika sniegta pirmā palīdzība, bet drīz arī ieradušies mediķi, kas nogādājuši mākslinieku slimnīcā. Tomēr mūziķa menedžeris atklāj, ka reperi vairs nebija izredžu glābt.

    «Ar smagu sirdi paziņoju par Īzaka Frīmena, plašāk pazīstamu kā Fatman Scoop, aiziešanu tai saulē,» paziņojumā sociālajos tīklos rakstījis repera menedžeris Birčs Maikls.  «Tu mani padarīji par to cilvēku, kas es esmu šobrīd. Mīlu tevi, Scoop. Paldies par visu, ko man iemācīji un devi,» papildina Maikls.

    Fatman Scoop slavas virsotnes iekaroja 90. gados. Viņš ir sadarbojies ar tādiem māksliniekiem kā Dženeta Džeksone, Misija Eliota un Deivids Gueta. Viņa veiksmīgākais skaņdarbs ir dziesma Be Faithful, kas tika izdota 2003. gadā un togad vairākas reizes iekļuva mūzikas topu augšgalā.  

    Fatman Scoop savulaik ir uzstājies arī Latvijā. Viņš Rīgā viesojās tālajā 2008. gada maijā, kur viņš sniedza jaudīgu priekšnesumu tolaik populārajā naktsklubā Essential. 

      

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē