• Kombučas pudele uzsprāgst sievietei sejā – pircēji brīdina par bīstamu dzērienu

    Aktuāli
    Santa.lv
    Santa.lv
    13. aprīlis
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: "X" Inga Jākobsone
    Kāda sieviete dalījusies nepatīkamā pieredzē, atklājot, ka nopirktā kombučas dzēriena pudele uzprāgusi viņas acu priekšā.

    «Nekad nepērciet šo s*du! Sekas – zemāk bildē. Divas pudeles sprāga – viena izsita caurumu griestos, otra – sejā. Veiksmīgi, ka ne acī,» citus soctīkla «X» lietotājus brīdina Inga Jākobsone.

    Sieviete norāda, ka, iespējams, produkts ir pārrūdzis. «Vai tas ir iepakots neatbilstošā iepakojumā? Pie kā būtu jāvēršas šajā gadījumā?» jautā viņa.

    Izrādās, ka šis nav pirmais gadījums, kad sprāgusi kombučas dzēriena pudele. Līdzīgā pieredzē dalās arī citi soctīkla lietotāji:

    • «Arī man uzsprāga uz plaukta stāvot, pilnīgi negaidīti. Rokās bija bērns un es saņēmu pudeles stiklu pa pakausi. Laikam bija par siltu temperatūra. Bet labi, ka viss beidzās labi. Māja bija pilna ar stikliņiem vēl ilgi,» raksta Ilze.
    • «Kolēģim uz galda stāvēja un pa nakti šī pati kombucha uzsprāga. No rīta atnācām un nesapratām, kas notika. Tad skatījāmies kameru ierakstus, jo neticējām, ka pati uzsprāga. Labi, ka tas notika agri no rīta, nevis dienas laikā, kamēr strādāja,» nepatīkamo notikumu atminas Eduards.
    • «Man bija kombučas šādās pudelēs un vienu nakti divas uzsprāga. Nolaidu visām tvaiku un beigu galā izmetu,» vēsta lietotājs ar segvārdu «Kadiķkvēpiņš».
    • «Man tieši šis dzēriens drusku piemirsts naktī uzsprāga grāmatu plauktā. Principā iesaku, ja dzīvē pietrūkst asuma. Bet, ja nopietni, šis ir nopietni,» raksta Una.
    • «Man šī kādus 6 gadus atpakaļ arī uzsprāga, bet gan naktī un ledusskapī. Naktī no trokšņa nobījāmies, bet nesapratām, kas noticis. No rīta, atverot ledusskapi – viss sīkās lauskās, salātgalva bija sadzīta pilna ar mazām stikla lauskām. Viss ledusskapja saturs izmetams, » citus brīdina Māra.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē