• Ko ukraiņu ietekmele Stužuka saka par savām Olaines mežiņā izmestajām drazām?

    Skandāls
    Marta Kalniņa
    16. jūlijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Vai tiešām Sofija un Antons nemaz nav vainīgi?
    Foto: Instagram
    Vai tiešām Sofija un Antons nemaz nav vainīgi?
    Dīvainā gaismā nupat parādījusies slavenā ukraiņu izcelsmes influencere Sofijas Stužuka un viņas latviešu vīrs Antons. Viņu ģimenes atkritumu maisi atrasti Olaines mežiņā. Ko par to saka pati Sofija, kura vēl nesen kaislīgi iestājās pret dabas piesārņošanu?

    Latvijā dzīvojošā ukraiņu interneta zvaigzne Sofija Stužuka katru dienu teju pieciem miljoniem cilvēku demonstrē savu skaisto dzīvi – lepna māja, maltītes restorānos, plastiskās operācijas, dārgs apģērbs un pasakaini ceļojumi. Viņa turklāt ir četru bērnu māmiņa, kas pēc kara sākuma pārcelās uz Latviju un apprecējās ar vietējo uzņēmēju Antonu Levdanski. Ar savu smago dzīvesstāstu pagātnē un skaisto tagadni viņa kļuvusi par iedvesmu daudzām jaunām sievietēm. Tāpēc liels bija daudzu pārstiegums, kad mežsargs mežiņā Olaines novadā netālu no ceļa bija uzgājis vairākus atkritumu maisus un tajos pamanījis arī visai tiešas norādes uz tuvējā apkārtnē dzīvojošās populāras influenceres ģimeni – rēķini, kuros parādās Sofijas un Antona vārds, arī pasta sūtījumu aploksnes ar adresi un veikala čeki, kas dokumentējuši influenceres vīra kāri uz drēbēm. Šis atradums nonāca arī raidījumā Bez Tabu.

    Tas, ko Sofija diendienā rāda sociālajos tīklos, nelāgi kontrastē ar nesmuko atradumu Olaines mežiņā.
    Tas, ko Sofija diendienā rāda sociālajos tīklos, nelāgi kontrastē ar nesmuko atradumu Olaines mežiņā.

     

    Šķiet, ka tik turīgai ģimenei jau nu gan nevajadzētu taupīt uz atkritumu izvešanu. Vēl pērn Sofija saviem sekotājiem atklāti stāstīja, ka ģimene mēnesī tērējot vidēji 15 līdz 20 tūkstošus eiro. Mežsargs bija sazinājies ar Sofiju, kura solījusies nodot šo informāciju vīram un atkritumu savākšanas jautājumu atrisināt. Diemžēl tas netika darīts un atkritumi žēli sagaidīja ierodamies urnālistu. Arī raidījumam sastapt mājās Levdansku ģimeni neizdevās.

    Sofija publiski turpina dzīvot kā ierasts. Viņas sociālos tīklus pārpludina krāšņi video un bildes. Stāstot par savām ikdienas gaitām, jaunā sieviete šim jautājumam nepieskaras. Taču Sofijas sekotājiem mēslošanas fakts gluži garām nav paskrējis, un viņi grib izdibināt, kādēļ influenceres ģimene tā rīkojusies.

    «Mest mežā atkritumus ir normāli?» Soņai vaicā viņas tautiete.

    «Protams, ka nav normāli. Ļoti slikti,» strupi atbild Sofija. «Es ieraudzīju video tiktokā un biju nepatīkami pārsteigta, jo

    kādreiz taču jūs, Sofija, bijāt pret balonu izmantošanu bērnu svētkos, saudzējāt dabu.

    Pēkšņi jums dzīvnieku vairs nav žēl un jūs mēslojat mežā. Žēl, esmu vīlusies,» raksta cita ietekmeles sekotāja. «Jā, video tiktokā ir balta patiesība! Jāuzticas visam, ko rāda mediju telpā,» ironize Sofija.

    Tāda attieksme Sofijas fanes neapmierina, un viņas skaidri norāda, ka sižetu rādīja televīzijā, un pierādījumu bijis ne mazums.

    «Vai tad rādīja, kā mēs tur atkritumus izmetam?

    Nepieļaujat variant, ka tie varējām nebūt mēs? Nav pārāk dīvaina situācija, ne?» iebilst Sofija.

     

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē