• Kerkira Graudiņa izmanto uguni, lai veiktu senču rituālu

    Slavenības
    Santa.lv
    Santa.lv
    14. jūlijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Kerkira Graudiņa.
    Foto: Picture Agency
    Kerkira Graudiņa.
    Raidījuma «Ģimene burkā» dalībniece Kerkira Graudiņa atkal saskaras ar negatīviem komentāriem no nepazīstamu cilvēku puses, tādēļ ar vīru veic kādu īpašu atbaidīšanas rituālu. Šis rituāls ietver dažādus tradicionālus un simboliskus elementus, kas, pēc Graudiņas pārliecības, palīdz aizsargāt pret negatīvu enerģiju un nodrošināt labklājību ģimenei.

    Kerkira šajā konkrētajā rituālā lieto arī uguni, kas tradicionāli tiek uzskatīta par spēcīgu attīrošu elementu, kas iznīcina visu slikto un veicina jaunu sākumu.

    «Ne velti mūsu senči ir šādus rituālus veikuši un par to ir rakstītas grāmatas. Nu konkrēti nav aprakstīts kāpēc, bet šis rituāls palīdz atbrīvoties no visiem ļaunumiem,» pārliecināta ir šova zvaigzne.

    Tāpat Kerkira ar vīru pārrunā savus mērķus nākamajam gadam, kas jāizdara, lai sasniegtu visu ieplānoto.

    «Lai nākamais gads sākas veiksmīgs, lai izdodas tikt vaļā no parādiem un skauģiem. Skauģi ir bijuši un skauģi vienmēr būs, bet tā enerģētiski lai netiek klāt. Es vairāk sajūtu šo skaudīgo cilvēku enerģijas, bet es pati piekopju mājas rituālus gan ar melnām svecēm, gan ar visām pārējām,» atklāj Kerkira.

    Viņa uzsver, ka šie rituāli viņai ir personīgi nozīmīgi un palīdz uzturēt pozitīvu enerģiju savā mājā. Šādi rituāli ir ne tikai simboliski, bet arī praktiski, jo tie palīdz izveidot mentālu un emocionālu aizsardzību pret nelabvēļiem.

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē