• Jūrā noslīkušā ūdensmotociklista Sergo māsa atklāj, kādi bijuši viņa pēdējie vārdi…

    Nelaime ūdenī
    Marta Kalniņa
    31. jūlijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Facebook
    Otrdien netālu no Garciema pludmales tika atrasts vīrieša līķis. Šodien tapa zināms, ka tas ir ūdensmotociklu braucienā pie Roņu salas pazudušais Sergo Tvauri. Viņa māsa Sofiko dalījusies ar sirdi plosošu vēstījumu.

    To, ka otrdien atrastais vīrietis ir 13. jūlijā ūdens motociklu braucienā pazudušais Sego Tvauri, apstiprinājusi viņa māsa Sofiko. «Man trūkst vārdu, lai jums visiem pateiktos par atbalstu, ticību, palīdzību meklējumos un mīlestību. Jūs cīnījāties kopā ar mums līdz pēdējam,» šodien sociālajos tīklos viņa pateicās ikvienam, kurš nepaguris turpināja meklēt Sergo.  1986. Gadā dzimušais vīrietis kopā ar draugiem bija ceļā no Kaltenes uz Roņu salu. Taču jūrā divu braucēju motocikliem radās tehniskas problēmas, un visbeidzot krastu viņi mēģināja sasniegt peldus. Jevgeņijam Klints izdevās, bet Sergo Tvauri – nē.

    «Mīļais brāli, tu aizgāji kā varonis, palīdzot nelaimē nonākušam cilvēkam.

    Tāda bija tava daba. Tu vienmēr biji gatavs palīdzēt, kad lūdza un pat tad, kad nelūdza. Ģimene, draudzība un rūpes par citiem tev bija pirmajā vietā,» raksta viņa. «Jevgeņijs Klints teica, ka arī šoreiz tu savu pēdējo Snickers batoniņu dalīji ar draugu, jokoji līdz pēdējam, kā tu to parasti dari ārkārtas situācijās, saglabājot optimismu un iedrošinot draugu.

    Tavi pēdējie vārdi bija: «Peldi, brāl!»,» atklāj mirušā vīrieša māsa. 

    «Tu biji cienījams cilvēks, un es vienmēr esmu lepojusies ar tevi – tavu gribasspēku, labsirdību un cilvēkmīlestību. Tu burtiski šķērsoji kalnus un darīji neiespējamo, lai grūtos brīžos būtu kopā ar mani.

    Tu biji mans sargeņģelis.

    Mīlu tevi! Mana sirds vēl negrib tevi atlaist, bet es ticu, ka tu tagad esi labākā pasaulē,» atvadu vārdos brālim pauda Sofiko.

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē